Initiatiefnemers

Lacko Benedek (1955)

Studeerde ooit Geneeskunde, maar switchte snel naar het ondernemerschap. Nam via turnaround management succesvol meerdere bedrijven over, zoals Kleyn Trucks uit Vuren (omzet circa 120 miljoen euro). Richtte met echtgenote en projectontwikkelaar, Anja van der Toorn, Deza Vastgoed BV op, een particuliere investerings- en beleggingsonderneming. Bouwde binnen Deza Vastgoed aan een aanzienlijk en gevarieerd portfolio aan vastgoed.

Jeroen Nathalia (1970)

Volgde zijn HTS-studie op met Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Begon én verkocht een succesvol automatiseringsbedrijf. Startte een carrière als adviseur voor grote organisaties, waaronder diverse multinationals als Heineken, Nokia, KLM, PWC en Rabobank. Kreeg via adviesfuncties bij vastgoedondernemingen positieve affiniteit met de vastgoedmarkt. Bouwde zelfstandig een beleggingsportefeuille op met winkels en woningen op A1-locaties. Op basis van nuchtere en rationele timing verkocht hij alles voor de kredietcrisis.

De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2021 Duinweide Investeringen NV - Website door Zencule

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.