Jeroen Nathalia & Lacko Benedek

Lacko Benedek (1955)

Studeerde ooit Geneeskunde, maar switchte snel naar het ondernemerschap. Nam via turnaround management succesvol meerdere bedrijven over, zoals Klein Trucks uit Vuren (omzet circa 120 miljoen euro). Richtte met echtgenote en projectontwikkelaar, Anja van der Toorn, Deza Vastgoed BV op, een particuliere investerings- en beleggingsonderneming. Bouwde binnen Deza Vastgoed aan aanzienlijk en gevarieerd portfolio aan vastgoed.

Jeroen Nathalia (1970)

Volgde zijn HTS-studie op met Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Begon én verkocht een succesvol automatiseringsbedrijf. Startte een carrière als adviseur voor grote organisaties, waaronder diverse multinationals als Heineken, Nokia, KLM, PWC en Rabobank. Kreeg via adviesfuncties bij vastgoedondernemingen positieve affiniteit met de vastgoedmarkt. Bouwde zelfstandig een beleggingsportefeuille op met winkels en woningen op A1-locaties. Op basis van nuchtere en rationele timing verkocht hij alles voor de kredietcrisis.

© 2020 Duinweide Investeringen NV - Website door Zencule
Nu bellen
Nu mailen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.