Nieuws

Bestuurlijke wijziging Duinweide Investeringen NV

| Algemeen | Duinweide

Duinweide sfeerbeeld

Datum: December 2021
Intern bericht: Bestuurlijke wijziging Duinweide Investeringen NV

Per 31 december 2021 zal Marlon van der Haven aftreden als Bestuurder en Financieel Directeur van Duinweide Investeringen NV. Marlon heeft besloten om na 9 jaar in dienst te zijn geweest bij Duinweide Investeringen NV zijn horizon te verbreden en als interim manager zijn carrière voort te zetten. Wij willen Marlon bedanken voor zijn grote bijdrage aan de groei en professionalisering van Duinweide.

Anticiperend op Marlon zijn vertrek is per 1 mei jl. Jack Mondt aangetrokken en per 6 oktober jl. benoemd als de nieuwe CFO en Bestuurder van Duinweide Investeringen NV. Een aantal van jullie heeft reeds kort met Jack kunnen kennismaken tijdens de laatste jaarvergadering van Duinweide Woningen en Duinweide Supermarkten. Jack heeft circa 30 jaar ervaring in de bancaire sector (Fortis Bank en SNS REAAL), waarvan de laatst 8 jaar in de financiering en restructuring van commercieel vastgoed. U kunt Jack bereiken via ons kantoornummer 088 - 222 0 222 of per e-mail jack.mondt@duinweide.nl.

Wij willen tevens van de gelegenheid gebruik maken om u en de uwen hele fijne en mooie Kerstdagen toe te wensen en een goed en vooral ook gezond 2022.

Met vriendelijke groet,

Duinweide Investeringen NV

Lacko Benedek en Jack Mondt

 


De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2023 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.

bool(false)