Nieuws

Bestuurlijke wijzigingen Duinweide Investeringen NV

| Algemeen | Duinweide

Duinweide sfeerbeeld

Datum: juli 2022
Intern bericht: bestuurlijke wijzigingen binnen Duinweide Investeringen NV

Per 30 juni jl. hebben een aantal bestuurlijke wijzigingen plaatsgevonden binnen Duinweide Investeringen NV waar wij u graag over informeren.

Per 30 juni 2022 zijn Pieter Zwart, bestuurslid met de focus op Relatiebeheer, en Jeroen Nathalia, verantwoordelijk voor Risk en Compliance, afgetreden als bestuurders van Duinweide Investeringen NV. Het vertrek van Jeroen als bestuurder per 30 juni 2022 was reeds onderdeel van de gemaakte afspraken bij de overdracht van zijn restant aandelenbelang begin 2022. Pieter Zwart gaat per 1 augustus 2022 met pensioen. Wij bedanken Jeroen en Pieter voor hun kennis, inzet en betrokkenheid en daarmee hun bijdrage aan de groei en professionalisering van Duinweide Investeringen NV.

Anticiperend op het vertrek van Jeroen is Hans Vissinga aangetrokken en per 1 juli 2022 is hij benoemd als bestuurder met als verantwoordelijkheidsgebied Risk en Compliance. Hans heeft vele jaren ervaring in de bancaire sector en daar binnen met name op het gebied van Real Estate Finance/financiering van vastgoed.

Lacko Benedek, reeds bestuurder van Duinweide Investeringen N.V., zal de verantwoordelijkheid van Relatiebeheer op zich nemen per 1 juli 2022. Hier was hij samen met Pieter Zwart al verantwoordelijk voor.

Met deze wisseling binnen het bestuur valt de functie van bestuurder met Commercie als verantwoordelijkheid vrij.
Pieter van Zeben is per 1 juli 2022 benoemd tot bestuurder van Duinweide Investeringen NV met als verantwoordelijkheid Commercie. Pieter is reeds jarenlang betrokken bij Duinweide Investeringen NV met als laatste functie Commercieel Directeur.

Jack Mondt zal binnen het bestuur van Duinweide Investeringen NV naast de CFO rol ook de Algemene Bedrijfsvoering voor zijn rekening nemen.

Voor vragen over deze bestuurlijke wijzigingen kunt u contact opnemen via ons kantoornummer 088- 222 0 222 of per e-mail info@duinweide.nl.

Met vriendelijke groet,

Duinweide Investeringen N.V.

Jack Mondt


De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2023 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.

bool(false)