Nieuws

Covid-19

| Algemeen | Duinweide

De Corona crisis raakt ons allemaal.
U kunt er verzekerd van zijn dat de medewerkers van Duinweide hun uiterste best doen om, in deze onzekere tijden, de financieel negatieve gevolgen voor onze beleggingsfondsen zo beperkt mogelijk te houden.

Wij monitoren onze portefeuille continue, staan in nauw contact met onze huurders en maken indien noodzakelijk op individuele basis afspraken met diegene die als gevolg van deze crisis tijdelijke problemen heeft.

Zoals het er nu uitziet verwachten we feitelijk weinig tot geen impact op de huurinkomsten in de supermarktfondsen, een zeer beperkte impact in de woningfondsen en een iets grotere impact in de retailunits, omdat er winkeliers zijn die moeite hebben om in deze tijd aan hun verplichtingen te voldoen.
Er is op dit moment geen aanleiding om de rendementsprognose 2020 te wijzigen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze Investment Manager Pieter Vermeulen op telefoonnummer 06 15090112 of per email: info@duinweide.nl.


De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2023 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.

bool(false)