> INITIATIEFNEMERS

 

Achter Duinweide staat kennis van vastgoed, locaties en retail

 

Lacko Benedek (1955) 

Bestuurder, verantwoordelijk voor vastgoedtransacties
 
Studeerde ooit geneeskunde, maar switchte snel naar het ondernemerschap. Nam via turnaround management succesvol meerdere bedrijven over, zoals Klein Trucks uit Vuren (omzet ca. 120 miljoen euro). Richtte met echtgenote en projectontwikkelaar Anja van der Toorn Deza Vastgoed op, een particuliere investerings- en beleggingsgroep. Bouwde binnen Deza Vastgoed aan aanzienlijk en gevarieerd portfolio.
L.E.P. Benedek
 
J.S. Nathalia

Jeroen Nathalia (1970)

Bestuurder, verantwoordelijk voor fondsstructurering en risicomanagement
 
Volgde zijn HTS-studie op met bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Begon én verkocht een succesvol automatiseringsbedrijf. Startte een carrière als adviseur voor grote organisaties, waaronder diverse multinationals als PWC, Heineken, Nokia, KLM en Rabobank. Kreeg via adviesfuncties bij vastgoedondernemingen snel feeling met de vastgoedmarkt. Bouwde zelfstandig een beleggingsportefeuille op met winkels en woningen op A1-locaties. Wist die nét voor de kredietcrisis te verkopen.
  
Duinweide Vastgoedmanagement
Vastgoedbeheerder voor Duinweide Investeringen
 
Fungeert als asset manager voor de beleggingsportefeuille van Duinweide Investeringen. De rol van Duinweide Vastgoedbeheer ligt in de financiële planning, het management en het technisch beheer. Heeft daarmee een essentiële rol door de waarde van het vastgoed te behouden en te maximaliseren. Werkt nauw samen met gespecialiseerde bedrijven voor onderhoud en reparaties.
 
Bewaarder
Onafhankelijk bewaarder van vermogensbestanddelen
 
De bewaarder is een onafhankelijke entiteit, geregistreerd bij de AFM, die toezicht houdt op het fonds met inachtneming van het bepaalde in de Wet financieel toezicht (Wft). De taken en verantwoordelijkheden van de bewaarder zijn onder andere het bewaken van de cash-flows van het fonds, dat het fonds verloopt volgens de begroting, uitkeringen aan participanten etc. Stichting Bewaarder handelt daarmee uitsluitend in het belang van participanten.
 
Wilt u meer weten over beleggen in supermarktocaties ? Neem contact op met Lacko Benedek T 088 - 222 0 222