> OMSCHRIJVING GROENEWIJCK

 

Winkelcentrum Gorredijk
Gorredijk kent ongeveer 8.000 inwoners en is hiermee het grootste dorp in de gemeente Opsterland, provincie Friesland. De mooie ligging aan de trekvaart en de grootste parkeergelegenheid in Gorredijk, maken dit winkelcentrum aantrekkelijk voor inwoners van Gorredijk en omliggende plaatsen zoals Heerenveen en Beetsterzwaag. Om toegang te krijgen tot het gevarieerde winkelaanbod van Gorredijk, dient men te allen tijde door de winkelpassage van de “Turfmerk” te wandelen. In de nabije omgeving zijn winkels te vinden als Hema, TerStal en het Kruidvat. De belangrijkste huurinkomsten bestaan uit de Aldi supermarkt en het Action discount warenhuis. Daarnaast zijn er 4 dagwinkels.

 

Supermarkt Aarle-Rixtel
De M.C.D. supermarkt te Aarle-Rixtel ligt in de provincie Noord-Brabant. M.C.D. is een landelijke keten met 35 vestigingen in voornamelijk zuidwest Nederland. De full-service supermarkt is bij plaatsing compleet vernieuwd. Een lang huurcontract van 10 jaar en een goede ligging in het dorp Aarle-Rixtel (ca 5.700 inwoners) vormen een stabiele basis. Gezien de nieuwe ruime afmetingen met parkeergelegenheid biedt dit object goede mogelijkheden voor de toekomst. 

 

Supermarkt Ermelo
De full-service Plus supermarkt is gelegen in het centrum van Ermelo onder een appartementencomplex en de centrale bibliotheek van Ermelo. De winkelunit is in zijn geheel verhuurd aan Plus Vastgoed B.V. De supermarkt bevindt zich aan de Burgemeester Langmanstraat met een groot parkeerterrein die direct achter en parallel loopt aan de Stationsstraat, de hoofdwinkelstraat van Ermelo. In de nabije omgeving bevinden zich o.a. de Aldi, Blokker, Hema, Kruidvat en Etos.

 

Supermarkt Neede
Aan de Zwaluwstraat, in het kernwinkelgebied van Neede, bevindt zich deze supermarkt die wordt verhuurd aan EMTÉ Supermarkten B.V. Het betreft een goede zichtlocatie met een groot en makkelijk bereikbaar parkeerterrein dat ligt achter de Oudestraat, de hoofdwinkelstraat van Neede.

 

Complex Meerkerk
Dit complex bestaat uit een supermarkt en twee naastgelegen solitaire winkels in het hart van Meerkerk. De supermarkt is aan Plus Vastgoed B.V. verhuurd en de twee naastgelegen winkel-units aan een slager en een groenteboer. In de directe nabijheid van de supermarkt zit een Rabobank en het gemeentehuis van Zederik. Deze supermarkt is de enige supermarkt in Meerkerk en verzorgt het gehele dorp.

> DOWNLOADS GROENEWIJCK

 
 
 
Invulinstructies
 
  Invulinstructie IB 2018