> OVERZICHT GROENEWIJCK

 
 
 

 

Initiatiefnemer Duinweide I Investeringen N.V. biedt u samen met een kleine groep beleggers de mogelijkheid om te investeren in een winkelportefeuille met een winkelcomplex te Gorredijk, een vernieuwde grote supermarkt in Aarle-Rixtel en een supermarkt in Ermelo, Neede en Meerkerk. De objecten worden eigendom van vastgoedbeleggingsfonds Groenewijck Vastgoed C.V. Alle volledig verhuurde objecten bestaan uit winkels en beschikken over het energielabel A.

 

In Gorredijk is het winkelcentrum de “Turfmerk” met een Aldi supermarkt en Action warenhuis gelegen aan een parkeerterrein met 150 gratis parkeerplaatsen. Verder bestaat het complex uit een Blokker (behoort niet tot het eigendom), een kapsalon, groentewinkel, slager, bloemen- en plantenzaak. De “Turfmerk” ligt in het centrum van Gorredijk aan een charmante trekvaart waar onder meer de Hema gevestigd is. Het object in Aarle-Rixtel is een vernieuwde en grote full-service M.C.D. supermarkt met een nieuw huurcontract voor 10 jaar. Gelegen in het dorpshart van Ermelo bevindt zich de Plus supermarkt en in Neede de EMTÉ (onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group). Het complex in Meerkerk bestaat uit een Plus supermarkt, groenteboer en slager. Zowel in Aarle-Rixtel en Meerkerk zijn dit de enige supermarkten voor een groot verzorgingsgebeid.

 

In deze portefeuille brengen de supermarkten met landelijk bekende labels de belangrijkste huurstroom op waarmee 89% van de inkomsten is gedekt.

 

Het gemiddelde directe rendement over 10 jaar is geprognosticeerd op 7,9% waarbij uitkering per kwartaal zal plaatsvinden.

 

De C.V. wordt door haar beherend vennoot vertegenwoordigd en biedt maximaal 118 participaties in Groenewijck Vastgoed C.V., met een waarde van € 50.000,- per stuk (exclusief emissievergoeding). Minimale afname 2 participaties. De inschrijving voor het fonds is gesloten.

 

De initiatiefnemer participeert tevens voor 12% - tot het einde van de looptijd - mee.

> DOWNLOADS GROENEWIJCK

 
 
 
Invulinstructies
 
  Invulinstructie IB 2018