Werkwijze

Beleggen in vastgoed via Duinweide: een transparante en rustgevende belegging

Als wij goed vastgoed vinden, dan wachten wij niet op een financiering of het gereedkomen van het prospectus. Er gaan maanden overheen voordat wij de beleggingspropositie bij u kunnen aanbieden. Wij slaan toe voordat een andere partij het vastgoed wegkaapt in de markt.

Hoe doen wij dat?

We kopen het vastgoed gewoon zelf op eigen rekening en risico. Hierna volgt de structurering naar een fonds, registratie bij de AFM en pas dan de aanbieding aan participanten.

Waarom nemen wij dit risico?

Ook al weten wij nog niet of u wilt mee-investeren, wij zijn er zelf van overtuigd dat het een goede investering is. Zo zijn wij in staat voor u vastgoedobjecten te kopen en te structureren die naar onze overtuiging een kwalitatief goede belegging zijn. Door deze handelswijze komen wij ook aan de onderhandelingstafel daar waar anderen niet komen. En door minimale voorbehouden te stellen, verwerven wij vaak voordeliger.

De combinatie van oog voor kwaliteit en deze snelle handelswijze maken Duinweide in onze ogen uniek ten opzichte van alle andere beleggingsfondsaanbieders.

Onze fondsen

Kenmerkend voor de fondsen die wij initiëren:

  • U wordt als participant (economisch) mede-eigenaar van het vastgoed
  • Vertrouwde en veilige constructie: een extern bewaarder die van dag-tot-dag toezicht houdt op de geldstromen binnen het fonds conform de Wet op het financieel toezicht (AIFMD)
  • Alle expertise en het beheer is bij ons intern aanwezig, we zitten er bovenop
  • Reële rendementen door conservatief opgestelde prognoses: rustige, veilige belegging
  • Maximale transparantie: u weet exact in welke objecten u investeert en tegen welke kosten
De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2024 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.