> BEHEER

 

Technisch, financieel en commercieel beheer van vastgoed in één hand

 
Een maximaal rendement in vastgoedbeleggingen staat of valt met het beheer: de uitvoering van alle operationele taken op technisch, financieel en commercieel gebied. Duinweide kiest ervoor om het beheer in één hand te houden. Niet die van een externe partij, maar van onszelf. Direct contact met huurders is de basis voor een hogere tevredenheid. We kunnen immers direct reageren als zij iets signaleren. Beheer intern organiseren verhoogt ook de uitstraling van winkelpanden en –centra. Ook kunnen we daardoor de mix van huurders goed monitoren. 
 
Technisch beheer
Duinweide is verantwoordelijk voor alle facilitaire diensten: niet alleen onderhoud, maar eventueel ook beveiliging, onderhoudscontracten en schoonmaak (binnen en buiten). In onze facilitaire aanpak werken we aan het behoud en de verbetering van de kwaliteit van het vastgoed.
 
Financieel beheer
Via een geautomatiseerd vastgoedbeheersysteem is er continu grip op de facturering, de automatische incasso en de indexering van huurprijzen. Bij betalingsachterstanden van huurders reageren we alert. Ook volgen we de controle en betaling van exploitatiefacturen op de voet. Per kwartaal is er een kwartaaluitkering door het fonds, onder controle van de bewaarder.
 
Commercieel beheer
Een eigen vastgoedmanager is verantwoordelijk voor het commercieel beheer. Eerste doelstelling: verlenging van huurcontracten. Komen winkelruimten vrij? Dan zorgen we zoveel mogelijk voor aaneengesloten verhuur. 
 
Meer weten over onze fondsen en vastgoedbeheer? Neem contact op met Marlon van der Haven T 088 222 0 222.