> OVERZICHT BORGHWIJCK

 
 
Initiatiefnemer Duinweide Investeringen NV biedt u aan om samen met een kleine groep beleggers te investeren in Borghwijck Vastgoed CV. De CV bestaat uit een zeer courante Bas van der Heijden supermarkt (onderdeel van Detailresult Groep met een omzet van 2 miljard), een Dirx drogist, een Dirck III slijterij en een Trekpleister drogisterij.
 
Wij hebben ons marktonderzoeksbureau Knowledge in Store een vestigingsplaatsonderzoek laten uitvoeren en zij komt tot de volgende conclusie:
 
“Vestigingspunten als deze - met een zeer goede parkeervoorziening en een supermarkt die een dergelijke omzet behaalt - zijn redelijk zeldzaam in Nederland en daarom zeer gewild bij andere organisaties.”
 
Spijkenisse telt ca. 72.000 inwoners en is gelegen in de provincie Zuid-Holland. De winkellocatie heeft een sterke wijkverzorgende functie.
 
Het direct uitkeerbare rendement is begroot op 7,2% op jaarbasis (gemiddelde over 10 jaar) waarbij elk kwartaal wordt uitbetaald. Het conservatief opgezet rendementsmodel is door Deloitte Accountants gecontroleerd. Dit houdt in dat wij meer reserveringen opnemen dan in de markt gebruikelijk is voor mogelijke onvoorziene omstandigheden, zoals eventuele leegstand, een hogere herfinancieringsrente of revitaliseringskosten. Mochten de reserveringen achteraf niet nodig zijn dan komen deze vrij ten gunste van de CV en het rendement voor u als belegger.
 
Het eigen vermogen dat door participanten bijeen gebracht zal worden bedraagt € 3.650.000. Hiervan zal Duinweide minimaal voor circa 7% blijvend, tot en met het einde van de looptijd van de CV, participeren.
 
De C.V. wordt door haar beherend vennoot vertegenwoordigd en biedt maximaal 73 participaties in Borghwijck Vastgoed C.V., met een waarde van € 50.000,- per stuk (exclusief emissievergoeding). Minimale afname 2 participaties. De inschrijving voor het fonds is gesloten.
 
 

> DOWNLOADS BORGHWIJCK

 
Algemeen
 
  Vooraankondiging Borghwijck  
 
 
Invulinstructies
 
  Invulinstructie IB 2017     Invulinstructie VPB 2017
 
  Invulinstructie IB 2018     Invulinstructie VPB 2018