> OVERZICHT ELSWIJCK

 
Het fonds is geplaatst, er is geen lopende emissie.
 
Een direct uitkeringsrendement van 7% en een aflossing van 1,5% per jaar: dit is samengevat de supermarktbelegging Elswijck Vastgoed waarbij de aankoop van het vastgoed is vrijgesteld van 6% overdrachtsbelasting. 
 
                                                                                                      Minimum participatie € 25.000
                                                                                                       Plus supermarkt te Schijndel
 
Initiatiefnemer Duinweide Investeringen NV biedt u aan om met een kleine groep beleggers te investeren in Elswijck Vastgoed BV. Het fonds belegt in een winkellocatie die verhuurd is aan Plus Vastgoed BV en waarvan de huurovereenkomst tot eind 2022 loopt. Naast de supermarkt is een groentewinkel gelegen die ook tot het fonds behoort. De zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend.
 
Schijndel telt ca. 23.000 inwoners en is gelegen in de provincie Noord-Brabant. De winkellocatie ligt in het centrum van Schijndel aan de Hoofdstraat 119-121. Het complex is voorzien van een ruime parkeergelegenheid van ca. 100 parkeerplaatsen.
 
De totale grootte van de supermarkt is 1.821 m2 BVO en de huurprijs is € 139 per vierkante meter. Het vestigingsplaatsonderzoek heeft uitgewezen dat er prima weekomzetten worden behaald.
 
Een participatie van € 25.000, exclusief emissievergoeding, bestaat uit 1 aandelencertificaat van € 5.000 en 1 obligatiecertificaat van € 20.000. De minimale deelname bedraagt 1 participatie.
 
De belegging is fiscaal optimaal voor box 3 beleggers bij deelname met maximaal 3 participaties (i.v.m. geen aanmerkelijk belang en daardoor onbelaste rentevergoeding en dividenduitkering). Voor rechtspersonen is beleggen bij deelname vanaf 4 participaties juist fiscaal optimaal (i.v.m. deelnemingsvrijstelling bij minimaal 5% belang).
 
Het vermogen dat door participanten bijeen gebracht zal worden bedraagt € 1.750.000. Hiervan zal Duinweide voor circa 6%, tot en met het einde van de looptijd van het fonds, blijvend participeren.
  
Duinweide Investeringen biedt maximaal 66 participaties in Elswijck Vastgoed aan. De inschrijving voor het fonds is gesloten.
 
Voor een wandeling door de supermarkt klik hier.
 

 

                                       

> DOWNLOADS ELSWIJCK

 
Algemeen
 
  Vooraankondiging  
 
 
Bouwtekeningen
 
  NEN-2580 meetstaat  
 
 
Energielabel gebouw
 
  Hoofdstraat 119     Hoofdstraat 121
 
 
Object gerelateerd onderzoek
 
  Bouwkundige inspectie     Historisch bodemonderzoek
 
  Asbestinventarisatie     MJOB 2018
 
 
Accountant & Belastingadviseur
 
  Ruling Certificering Aandelen  
 
 
Kadaster
 
  Kadastrale kaart  
 
 
Statuten
 
  Statuten Elswijck Vastgoed BV     STAK Elswijck
 
  Administratievoorwaarden  
 
 
Kamer van Koophandel
 
  KvK Elswijck Vastgoed BV     KvK STAK Elswijck
 
 
Invulinstructies
 
  Invulinstructie IB 2017     Invulinstructie VPB 2017