Sonnewijck Vastgoed CV

Omschrijving

Duinweide Investeringen NV heeft samen met haar participanten via Sonnewijck Vastgoed CV een Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Big Bazar en kapper te Oss aangekocht. Alleen de Albert Heijn is al twee keer zo groot ten opzichte van alle andere supermarkten in Oss. De zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend.

Het volledige object is verhuurd aan Ahold. De totale grootte van het object is 4.301 m2 BVO en dit betekent dat er veel indelingsmogelijkheden zijn voor een competitief aanbod van dagelijkse boodschappen.

Het direct uitkeerbare rendement is begroot op 7,2% op jaarbasis (gemiddelde over 10 jaar) waarbij elk kwartaal wordt uitbetaald. Tot op heden wordt conform begroting uitgekeerd.

Participanten hebben € 4.800.000 bijeengebracht. Duinweide neemt voor € 200.000 blijvend deel in het fonds.

 

De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2023 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.

bool(false)