Burgwijck Vastgoed

Kenmerken

Het fonds belegt in 4 supermarkten en winkelcentra ten behoeve van de verhuur, verspreid over diverse locaties in Nederland, zijnde Barendrecht, Groningen, Losser en Maastricht. Het Fonds zal verder niet uitbreiden en derhalve geen andere objecten verwerven.

Object Barendrecht

Een winkelcentrum gelegen aan de Middenbaan te Barendrecht met een totale oppervlakte van circa 4.761 m2 BVO, met daarin gelegen onder andere een Jumbo supermarkt, Blokker, Zeeman en Trekpleister gevestigd.

Object Groningen

Een Jumbo supermarkt gelegen aan de Wilhelminakade te Groningen met een totale oppervlakte van 2.190 m2 BVO. De Jumbo supermarkt is recent volledig vernieuwd.

Object Losser

Een Albert Heijn supermarkt gelegen aan de Langekamp te Losser met een totale oppervlakte van 1.265 m2 BVO.

Object Maastricht

Een winkelcentrum gelegen aan het Plein 1992 te Maastricht met een totale oppervlakte van circa 2.858 m2 BVO, met daarin gelegen onder andere een Albert Heijn supermarkt.

De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2024 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.