Elswijck Vastgoed

Omschrijving

Een direct uitkeringsrendement van 7% en een aflossing van 1,5% per jaar: dit is samengevat de supermarktbelegging Elswijck Vastgoed waarbij de aankoop van het vastgoed is vrijgesteld van 6% overdrachtsbelasting.

Elswijck Vastgoed belegt in een winkellocatie die verhuurd is aan Plus Vastgoed BV en waarvan de huurovereenkomst tot eind 2032 loopt. Naast de supermarkt lag een groentewinkel die inmiddels aan de supermarkt is toegevoegd. De zichtbaarheid, vindbaarheid en bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend.

Schijndel telt ca. 23.000 inwoners en is gelegen in de provincie Noord-Brabant. De winkellocatie ligt in het centrum van Schijndel aan de Hoofdstraat 119-121. Het complex is voorzien van een ruime parkeergelegenheid van ca. 100 parkeerplaatsen.

De totale grootte van de supermarkt is 1.821 m2 BVO. Het vestigingsplaatsonderzoek heeft uitgewezen dat er uitstekende weekomzetten worden behaald.

Een participatie van € 25.000, exclusief emissievergoeding, bestaat uit 1 aandelencertificaat van € 5.000 en 1 obligatiecertificaat van € 20.000. De minimale deelname bedraagt 1 participatie.

De belegging is fiscaal optimaal voor box 3 beleggers bij deelname met maximaal 3 participaties (i.v.m. geen aanmerkelijk belang en daardoor onbelaste rentevergoeding en dividenduitkering). Voor rechtspersonen is beleggen bij deelname vanaf 4 participaties juist fiscaal optimaal (i.v.m. deelnemingsvrijstelling bij minimaal 5% belang).

Het vermogen dat door participanten bijeengebracht is bedraagt € 1.750.000. Hiervan zal Duinweide voor circa 6% tot en met het einde van de looptijd van het fonds, blijvend participeren.Voor een wandeling door de supermarkt klik hier.

 

De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2023 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.

bool(false)