Groenewijck Vastgoed CV

Omschrijving

Een winkelportefeuille met een winkelcomplex te Gorredijk, en supermarkten in Aarle-Rixtel, Ermelo, Neede en Meerkerk en is afgewikkeld januari 2018. Duinweide was medeparticipant voor 12%.

Het behaalde totaal rendement bedraagt 8,5% gemiddeld per jaar en op basis van de IRR-methode 7,4% (rekening houdende met de tijdsfactor van de investering en het moment van alle uitbetalingen).

Het fonds bestond uit de volgende objecten:

  • In Gorredijk is het winkelcentrum de “Turfmerk” met een Aldi supermarkt en Action warenhuis gelegen aan een parkeerterrein met 150 gratis parkeerplaatsen. Verder bestaat het complex uit een Blokker (behoort niet tot het eigendom), een kapsalon, groentewinkel, slager, bloemen- en plantenzaak. De “Turfmerk” ligt in het centrum van Gorredijk aan een charmante trekvaart waar onder meer de Hema gevestigd is;
  • Het object in Aarle-Rixtel is een grote full-service M.C.D. supermarkt;
  • Gelegen in het dorpshart van Ermelo bevindt zich de Plus supermarkt en in Neede de EMTÉ (onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group);
  • Het complex in Meerkerk bestaat uit een Plus supermarkt, groenteboer en slager.

Dit fonds is samengegaan met Hooghwijck Vastgoed CV en voortgezet onder de naam Uniewijck Vastgoed CV.

De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2023 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.

bool(false)