Hooghwijck Vastgoed CV

Omschrijving

Hooghwijck Vastgoed CV, opgericht september 2012, belegt in een winkelcentrum Achterveld te IJsselstein en is afgewikkeld in januari 2018. Duinweide participeert mee voor € 300.000 (9%).

Het behaalde totaal rendement bedraagt 10,9% gemiddeld per jaar en op basis van de IRR-methode 9,2% (rekening houdende met de tijdsfactor van de investering en het moment van alle uitbetalingen).

Het fonds bestaat uit een wijkwinkelcentrum te IJsselstein met 12 winkels en 5 bovenwoningen. Huurders zijn o.a. Jumbo Supermarkten, Kruidvat, Primera en Benu Apotheek. Het gemiddelde directe rendement over 10 jaar is geprognosticeerd op 8,1% waarbij uitkering per kwartaal zal plaatsvinden. Het eigen vermogen dat door participanten bijeen is gebracht bedraagt € 3.250.000.

Dit fonds is samengegaan met Groenewijck Vastgoed CV en voortgezet onder de naam Uniewijck Vastgoed CV.

 

De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2021 Duinweide Investeringen NV - Website door Zencule

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.