Duinweide Supermarkten

Structurering

Het fonds is gestructureerd zoals weergegeven in onderstaande afbeelding. Het fonds heeft een FBI status, hetgeen betekent dat er door het fonds geen vennootschapsbelasting is verschuldigd over het resultaat.

 

 

Het fonds is een groeifonds, dit betekent dat er in de toekomst supermarkten worden toegevoegd en dat er nieuwe certificaten zullen worden uitgegeven. De uitgifte wordt geregeld door de Stichting Administratiekantoor Duinweide Fondsen. Elk aandeel staat gelijk aan één certificaat.

De beleggingscommissie bestaat uit drie personen. Twee personen worden gekozen door certificaathouders die minimaal 20 certificaten hebben. Één persoon is voorgedragen door Duinweide Investeringen. De beleggingscommissie adviseert de beheerder, Duinweide Investeringen, in lijn met het vastgestelde beleggingskader. De beleggingscommissie adviseert over aan- en verkopen van objecten, begrotingen en het dividendbeleid.

De beleggingscommissie bestaat uit:

  • De heer Karel Hoogendoorn
  • De heer Michiel Goris
  • De heer Reint Kok

Om verder de belangen van certificaathouders te waarborgen, is er een bewaarder volgens de Wet financieel toezicht (Wft) aangesteld, een zogenaamde AIFMD-bewaarder. Deze functie wordt vervuld door CSC Depositary Services. Haar bestuurders zijn allen getoetst door de AFM.

De AFM heeft op 19 juli 2013 aan Duinweide Investeringen NV een vergunning verleend voor het beheren van beleggingsinstellingen als bedoeld in artikel 2:65, eerste lid, sub a van de Wft.
© 2023 Duinweide Investeringen NV

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar ons Privacy statement.

bool(false)